Bed and Garden d’Alde Coninckshof bij Nijmegen

                                         Exif_JPEG_PICTURE

d’Alde Coninckshof

Vier en een halve kilometer van het  station van Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt in het buitengebied, bij het dorpje Weurt, d’Alde Coninckshof  een comfortabel logeeradres met een prachtige tuin. 

Vooral voor tuinliefhebbers is een overnachting  een aanrader. De  een ha grote en fantastische tuin is voorheen een publiekstuin geweest met bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.  Nu de eigenaren de 70 zijn gepasseerd en het tuinonderhoud lastiger wordt zijn de bussen met tuinbezoekers geweerd en is de Bed and Garden vooral een rustige uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten in het land van Maas en waal. En toch zo dicht bij het gezellige Nijmegen.

Gepubliceerd door

Claudia Roskam

Owner of the Bed and Breakfast d 'Alde Coninckshof in Holland

Eén gedachte over “Bed and Garden d’Alde Coninckshof bij Nijmegen”

 1. Deze review kregen we binnen op 31-08-2014.
  • waardering: 8
  • Dit B&G is een aanrader, het is er heel gezellig, mooi, leuk en schoon. In de enorme tuin kun je ook ontbijten, eten en wandelen. Echt van alle gemakken voorzien. Mochten wij in de omgeving van Nijmegen weer een feestje hebben ga ik dit B&B weer reserveren.
  _________________________________________________________________________________________

  Core en Diana

  Geplaatst op 13 augustus 2014 at 15:33
  Een goed B&G! We kunnen ons geheel vinden in de bovenstaande waardering. We konden echt voelen dat de inrichting en verzorging met aandacht gebeurt.!

  Diana en Core.
  __________________________________________________________________________________________
  een gast
  Geplaatst op 11 april 2014 at 21:43
  waardering: 10
  Een prachtige B&G in een parkachtige tuin. Perfect gelegen aan de rand van Weurt op korte afstand van Nijmegen en ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. De eigenaren zijn heel gastvrij en de voorzieningen zijn goed en gevarieerd. De aanwezigheid van een slaapkamer met daarnaast een zitkamer is erg praktisch en geeft veel vrijheid. Het gebruik van de tuin is echt een extra. Heerlijk ontbijten aan de vijver, lekker wandelen tussen de grote variatie aan bloemen en struiken. Deze B&G is een echte topper!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s